Echinacea-Rini-Verhoeven-Gouda- tuinen-tuinontwerp

Ontwerpen is voor mij een spannend proces, waarin ik een optimale oplossing zoek om de kracht van de plek te combineren met de wensen en het karakter van de opdrachtgevers.
Functionaliteit gaat hand in hand met schoonheid en de eigenheid van de plek.

Concrete wensen van de opdrachtgever, zoals bijvoorbeeld het ontvangen van vrienden, gezamenlijk van een maaltijd genieten, of een fijne speelplek voor de kinderen, worden uitgewerkt tot een fraai geheel met zorgvuldig toegepaste materialen.

Het is de kracht van de plek die mij inspireert, iedere tuin vraagt zijn eigen oplossingen en elk ontwerp is uniek. Het resultaat is een buitenruimte die een fijne verblijfsplek bied, die kan verwonderen of waar we iets zien van de geschiedenis van de plek. Een tuin waar u gelukkig van wordt.

In mijn ontwerpen zijn planten bepalend, ze geven de tuin een rijke schoonheid, door hun kleur en vorm en laten ons de seizoenen beleven, daarnaast zorgen ze voor verkoeling en lokken allerlei dieren naar de tuin.
Een tuinontwerp ontwikkeld zich op lange termijn, na de realisatie begint de beleving.
We ontvangen er onze vrienden, kinderen groeien er in op en we verwonderen ons over de zich ontwikkelende planten en bomen, die op hun beurt weer de getuigen van ons dagelijkse leven zijn.

Stadstuinen - enkele uitgevoerde ontwerpen

  • RiniVerhoeven - Stadstuinontwerp-1 RiniVerhoeven - Stadstuin1 RiniVerhoeven Tuinontwerp Gouda
  • RiniVerhoeven - Stadstuinontwerp 2 RiniVerhoeven - Stadstuin2 RiniVerhoeven Tuinontwerp Gouda
  • RiniVerhoeven - Stadstuinontwerp 3 RiniVerhoeven - Stadstuin3 RiniVerhoeven Tuinontwerp Gouda
  • RiniVerhoeven - Stadstuinontwerp 4 RiniVerhoeven - Stadstuin4 RiniVerhoeven Tuinontwerp Gouda