Rini-Verhoeven-Gouda-tuinen-tuinontwerp

Rini Verhoeven ontwerpt tuinen, groot en klein, zowel voor particulieren als voor instellingen. Een tuinontwerp is voor Rini Verhoeven voor de langere termijn, als het tuinplan gerealiseerd is begint het pas.

Bij het ontwerpen vormen de kracht van de plek en de practische wensen van de opdrachtgever de uitgangspunten. Dit resulteert in een heldere lijnvoering waarbij een rijkdom aan planten bijdraagt aan de juiste sfeer. → visie

Doordat zij gevestigd is in Gouda en veel in deze regio werkt heeft zij een enorme ervaring opgedaan in de mogelijkheden en onmogelijkheden van de Goudse veenbodem, zowel op het technische vlak als ook in de samenstelling van de beplanting.

Grote plantenkennis zorgt voor een spannende beplanting in elk seizoen, zowel door de kleuren van bloemen en blad als door de vorm van de planten.

Voor het realiseren van het ontwerp werkt Rini Verhoeven samen met ervaren hoveniers en erkende kwekers.
Maakt u eens kennis met de mogelijkheden voor het ontwerpen van uw tuin of voor een beplantingsplan, het eerste gesprek is vrijblijvend en kost u niets. Een advies behoort ook tot de mogelijkheden, een kleine aanpassing is vaak een wereld van verschil! → contact

Veel opdrachtgevers komen uit de regio Gouda, wat niet wil zeggen dat ik daarbuiten niet werk. Opdrachten in een andere regio, of zelfs in het buitenland zijn een welkome uitdaging, niet alleen door verschil en klimaat of bodem, maar ook om het genot van het reizen.

Rini Verhoeven Tuinontwerpen

Ontwerpen is voor mij een spannend proces, waarin ik een optimale oplossing zoek om de kracht van de plek te combineren met de wensen en het karakter van de opdrachtgevers.
Functionaliteit gaat hand in hand met schoonheid en de eigenheid van de plek.

Concrete wensen van de opdrachtgever, zoals bijvoorbeeld het ontvangen van vrienden, gezamenlijk van een maaltijd genieten, of een fijne speelplek voor de kinderen, worden uitgewerkt tot een fraai geheel met zorgvuldig toegepaste materialen.
Het is de kracht van de plek die mij inspireert, iedere tuin vraagt zijn eigen oplossingen en elk ontwerp is uniek. Het resultaat is een buitenruimte die een fijne verblijfsplek bied, die kan verwonderen of waar we iets zien van de geschiedenis van de plek. Een tuin waar u gelukkig van wordt.

In mijn ontwerpen zijn planten bepalend, ze geven de tuin een rijke schoonheid, door hun kleur en vorm en laten ons de seizoenen beleven, daarnaast zorgen ze voor verkoeling en lokken allerlei dieren naar de tuin.
Een tuinontwerp ontwikkeld zich op lange termijn, na de realisatie begint de beleving.
We ontvangen er onze vrienden, kinderen groeien er in op en we verwonderen ons over de zich ontwikkelende planten en bomen, die op hun beurt weer de getuigen van ons dagelijkse leven zijn. → links

Contact - Rini Verhoeven - Tuinontwerp

Rini Verhoeven
info@riniverhoeven.nl
06.43555498
KvK: 29032093
BTWnr: 1170.19.525.B.01
Deelnemer aan het VHG Ontwerpersplatform

© 2012/2013 Made with ♥ by www.UwWebsiteKanBeter.nl Carla Pera